پرورش و تولید انواع جوانه های خوراکی

انواع جوانه های خوراکی مانند لوبیا، گندم، نخود، ماش، نخود فرنگی و دیگر غلات، سرشار از مواد غذایی مفیدی هستند که بدن انسان به آن ها نیاز دارد. تولید و پرورش آن ها، می تواند برای استفاده در مصارف گوناگون صورت گیرد.
جوانه گندم، یکی از پر مصرف ترین ها در بین مردم کشور ما می باشد و مصرف دیگر جوانه ها، کمتر می باشد. جوانه گندم شهرت جهانی دارد ولی خوب مابقی جوانه ها نیز، مفید و برای سلامتی، خوردن آن ها ضروری می باشد.
حتی می توان، انواع جوانه ها را در خانه خود تولید و پرورش داده، آن ها را با هم مخلوط نموده و به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا سالاد مصرف نمود.
ارزش غذایی جوانه های خوراکی:
ارزش غذایی که با خوردن و مصرف جوانه ها، نصیب بدن می شود، بسیار بیشتر از خود دانه می باشد. مثلاً با خوردن جوانه گندم، می توان ویتامین ث مورد نیاز بدن را تأمین نمود، این در حالی است که خود دانه گندم، حاوی این ویتامین مفید نیست.
ثابت شده است که جوانه ها، حاوی مقادیر زیادی ویتامین، آنزیم و مواد معدنی مورد نیاز و ضروری برای بدن می باشد. می توان به جای استفاده از قرص های مختلف برای تأمین ویتامین مورد نیاز بدن خود، جوانه های مختلف را در مواد غذایی خود استفاده نمود.

منبع: گیاهان دارویی و زینتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما