آیا می دانید مالت چیست؟ آیا با خواص عصاری مالت آشنایی دارید؟ آیا مراکز پخش عمده مالت در سراسر کشور را می شناسید؟
به قندی که در اثر تجزیه آنزیمی بنام امیلاز از نشاسته موجود در دانه ی غلات ایجاد می شود مالتوز گفته می شود این قند یک دی ساکارید است .گفته می شود که قند حاصل از جوانه های جو از سایر غلات بیشتر است.مالت نیز برگرفته از مالتوز می باشد.عصاره ی مالت عمل تخمیر را سرعت می بخشد لذا می توان گفت عصاره ی مالت یکی از بهترین گزینه ها جهت استفاده در صنایع نانوایی می باشد چون علاوه بر اینکه فرایند تخمیر خمیر نان را تسریع می بخشد خاصیت تردی نیز به نان می دهد.برای آگاهی از مراکز پخش مالت در سراسر کشور با ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.