آیا انواع عصاره مالت را می شناسید؟ آیا با مراحل تولید بهترین عصاره مالت تیره آشنا هستید؟ آیا موارد مصرف عصاره مالت تیره را می دانید؟
عصاره مالت بسته به نوع دانه و شرایط خاص تولید از جمله دما که مهمترین عامل نیز می باشد در انواع مختلف کهربایی شکلاتی و سیاه تولید می شود برای مثال برای تولید مالت کهربایی دما را تا 160درجه بالا می برند و این در حالیست که برای تولید مالت سیاه میزان دما تا 200 درجه سانتیگراد نیز بالا می رود. عصاره ی مالت تیره به لحاظ دارابودن عطر و طعم فوق العاده قوی در بسیاری از فراورده های صنعتی نظیر تولید ماءالشعیر استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.