بیشترین تولید عمده و برداشت غله ارزن در کدام مناطق ایران صورت می گیرد؟ چطور می توان جوانه های خوراکی ارزن را پرورش داد؟ خواص و ارزش غذایی ارزن در چیست؟
خراسان جنوبی یکی از مهم ترین مناطق در تولید ارزن دانه ای به شمار می رود. این محصول همه ساله در حجم بالا در این استان تولید شده و به سایر شهرهای ایران عرضه می گردد.
جهت تهیه جوانه ارزن باید این محصول را حدود 10 تا 18 خیس ساعت نمود، مدت زمان لازم برای جوانه ارزن 3 تا 4 روز می باشد. البته باید توجه داشت جهت تولید و پرورش فرآیند جوانه زنی باید موارد دیگری نیز به طور درست رعایت شود.
ارزن ماده ای پر انرژی برای افراد ورزشکار و بچه ها محسوب می شود، این محصول ضد افسردگی بوده و برای آرمش بخشی و هم چنین چربی خون مفید می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده ارزن دارای کلسیم است و به تحکیم استخوان بندی کمک می کند، هم چنین به خاطر وجود آهن می تواند برای افرادی که دچار آنمی یا کم خونی هستند مفید واقع شود.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.